22bet

Arena Casino

Upoznajte 22Bet online kladionicu

22Bet online kladionicu možemo opisati kao jednu od najrasprostranjenijih internet kladionica na cijelome svijetu iako je sa svojim online radom krenula tek 2017 godine. Koliko je navedeni opis točan možete pronaći u samoj činjenici da ona svoje usluge klađenja nudi u nekoliko zemalja svijeta. 22Bet online kladionica nudi jednostavan i pregledni izgled stranice, solidnu podršku i ono najvažnije od svega nudi razne vrhunske značajke koje današnji kladitelji traže i žele u online kladionici.

Navedena online kladionica možda neće svakome biti savršen izbor, ali sama činjenica da nudi veliku ponudu klađenja i mogućnosti takozvanog in – playinga za mnogobrojne sportove, privlačnu ponudu dobrodošlice za nove igrače nikoga zapravo ne ostavlja ravnodušnim. Iskustvo klađenja je svakako na maksimalnom nivou.

Njihova ponuda iznova oduševljava one koji se odluče na registraciju, što navedenu online kladionicu čini jednom od najboljih kada se govori o ponudi. Ako pogledate cijeli niz ponuda za klađenje možete i sami vidjeti kako se radi o online kladionici koja zaslužuje biti u top online kladionicama svijeta. Ukratko, navedenu kladionicu svakako preporučujemo svima koji mogu koristiti njene usluge.

22Bet u Hrvatskoj i njegova ponuda

Pošto je 22Bet online kladionica inozemni priređivač igara na sreću, nažalost ona je blokirana sa strane Porezne u Hrvatskoj. Ipak, Hrvatska i 22Bet su nastavili svoj odnos, točnije iako je izravni pristup stranici blokiran postoje razne “mirror” stranice na kojima igrači mogu nesmetano uživati u svemu što navedena kladionica nudi. Online stranica je većinskim dijelom prevedena na hrvatski jezik, što je svakako još jedan bonus koji privlači igrače koji se žele okušati u sreći. Kako se registrirati na navedenu stranicu? Zaboravite na komplicirane formulare koje morate ispunjavati kako bi dobili priliku za registraciju i log in.

Navedena stranica nudi drugačiji pristup, u svega tri lagana koraka možete napraviti svoj korisnički račun. Sve što trebate je upisati ime i prezime, mail adresu i odabrati željenu lozinku uz naravno izbor države u kojoj želite igrati. ID i potvrdu lozinke dobivate na navedenu mail adresu i preko njega ulazite u korisničko sučelje. Prilikom logina dobivate pozdrav sa strane ambasadora kladionice i dobivate sugestije vezane za uplate i zarađivanje. Još jedna prednost navedene kladionice leži u tome da postoje brojne metode uplata i isplata u koje se ubrajaju i kriptovalute.

Minimalna uplata iznosi 7.5 HRK što je savršeno za one koji su novi u svijetu online klađenja. Izgleda da navedena kladionica ima mnogo aduta, još jedan je svakako i promotivni odjeljak sportskog klađenja gdje možete naići na razne vaučere. Na što se sve možete kladiti? Postoji široka lepeza klađenja kada pričamo o sportu, no zanimljiva je činjenica svakako da se možete kladiti i na posebne oklade kao tko će pobijediti na sljedećoj Euroviziji, kada će nas posjetiti vanzemaljci i sl.

Što još morate znati o 22Bet online kladionici?

Ukoliko ste novi igrač ili ako vam je ovo prvi put da se susrećete s online kladionicom, tada je 22Bet savršen izbor za vas. Osim desktop verzije klađenja, klađenje možete obaviti i putem aplikacije koja je dostupna za iOS i Android uređaje. Korisnička služba je isto tako uvijek dostupna i spremna da riješi bilo kakav problem, dostupna je putem mail ili chat opcije 24 sata dnevno. Bez sumnje, 22Bet online kladionica je osvježenje naspram drugih online kladionica, razlog ne leži samo u bonusu dobrodošlice i ponuđenim okladama već i u inovativnosti.

Koje bi bile prednosti a koje mane navedene online kladionice?

Od prednosti bih svakako izdvojili:

  • Iznimno bogatu ponudu sportskog i posebnog klađenja
  • velikodušni bonusi
  • jednostavna registracija i login
  • mnogobrojne metode uplate i isplate
  • uvijek aktivna korisnička podrška

Od nedostataka bi izdvojili:

  • Brzinu same stranice, no ovo je sasvim zanemariva mana jer znamo kako se radi o stranici koja svakodnevno ima veliki broj ulogiranih korisnika
  • Kao što smo naveli navedena online kladionica nema izravni pristup, ali “mirror” stranice i pomoć VPN-a mogu riješiti navedeni problem

Iz priloženog možemo vidjeti kako navedena kladionica ima svakako više prednosti nego mana, što će bez sumnje i dalje privlačiti mnoge korisnike koji su željni okušati svoju sreću i biti nagrađeni. Samu kvalitetu i privlačnost navedene online kladionice možete pronaći i u činjenici da iako je blokirana u Hrvatskoj ima igrače koji pronalaze načine kako biti dio njenog jedinstvenog i inovativnog svijeta.