Multistar Fruits

multistar fruits

Pripremite se da vas zaslijepi bujica boja i okusa uz divnu “Multistar Fruits” automat igru od strane igaming tvrtke Endorphina. Ova igra kombinira klasični šarm automata s temom voća s modernim prizvukom, nudeći igračima živahno i privlačno iskustvo igranja.

Gozba za osjetila: “Multistar Fruits” je vizualni i slušni užitak koji hvata bit tradicionalnih voćarskih strojeva dodajući svježinu i uzbudljivu vrtnju.

Svijetle i živopisne boje voća na kolutima stvaraju živahnu atmosferu, čineći svaki vrt poslasticom za oči.

Susret klasičnog i modernog: Dok “Multistar Fruits” crpi inspiraciju iz klasičnih automata s temom voća, nudi moderan dodir sa svojom dinamičnom mehanikom igranja.

Ovaj automat s 3 valjka i 3 reda s 5 isplatnih linija dizajniran je s klasičnom temom voća. Pronaći ćete sočne simbole kao što su grožđe, trešnje, limuni, šljive, naranče i lubenice. Ali zvijezde su te koje stvarno kradu šou! Ova sjajna nebeska tijela dolaze u svim oblicima i veličinama, a svako ima svoje jedinstvene nagrade i bonuse.

Zvjezdica i raspršeni dobitci:Simbol zvjezdice svijetli kao wild, zamjenjujući druge simbole za dovršavanje dobitnih linija.Uz to, simbol zvjezdice služi kao raspršena igra, koja pokreće dobitke raspršene igre kada se na valjcima pojave tri ili više zvjezdica.To igri dodaje element uzbuđenja i iznenađenja, dajući igračima priliku za pobjedu bez obzira na položaj isplatne linije.

Ljubičasta zvijezda je Wild koja se pojavljuje samo na valjcima 1 i 3.

Dok se ljubičaste zvijezde pojavljuju istovremeno na oba valjka, one mijenjaju boju u zlatnu i pokreću 20 besplatnih igara s posebnim simbolom koji se širi. Golden Star je Wild i zamjenjuje sve simbole. Pojavljuje se na valjcima 1 i 3 i širi se okomito kako bi se dovršile posebne kombinacije rastezljivih simbola čak i ako postoje rastezljivi simboli na dotičnom kolutu. Kada Zlatne zvijezde pokriju jedan valjak, vaši dobici za posebne kombinacije simbola koji se proširuju množe se x2, kada pokriju oba valjka, primjenjuje se množitelj x5. Zlatne zvijezde koje se istovremeno pojavljuju na valjcima 1 i 3 pokreću još 15 besplatnih igara s istim ulozima i linijama kao u početnoj igri. Igrači mogu udvostručiti svoje dobitke do 10 puta tijekom klasične igre rizika. Bonus Pop je također dostupan u ovoj igri.

Značajka kockanja:Za igrače koji napreduju u preuzimanju rizika, “Multistar Fruits” nudi značajku kockanja.Nakon pobjedničkog okretaja, igrači mogu odlučiti ući u rundu kockanja, gdje mogu pogoditi boju skrivene karte.Točno pogađanje udvostručuje njihov dobitak, dok netočno pogađanje rezultira gubitkom dobitka iz te runde.

Zaključak: “Multistar Fruits” spaja najbolje od oba svijeta: nostalgiju klasičnih automata s temom voća i uzbuđenje moderne mehanike igranja. Sa svojom šarenom grafikom, brojnim isplatnim linijama i dobicima u raspršenim slovima, ova igra zaokuplja i zabavlja igrače svakim okretanjem. Bilo da ste ljubitelj tradicionalnih automata ili tražite svjež pogled na poznatu temu, “Multistar Fruits” obećava zabavno i korisno iskustvo koje će vas natjerati da žudite za više. Počnite vrtjeti kolute već danas i prepustite se avanturi punoj voća koja je i ukusna i unosna!