Silk Road

Silk Road

Vratite se u prošlost i prijeđite legendarnim Putem svile, drevnom trgovačkom rutom koja je povezivala Istok i Zapad, kroz zadivljujuću automatsku igru “Silk Road” koju je stvorila Endorphina. Uronite u očaravajuće kulture i blaga prošlosti u ovom vizualno zadivljujućem i impresivnom iskustvu igranja.

Bezvremensko istraživanje kulture: “Put svile” vodi igrače na virtualno putovanje duž povijesne trgovačke rute, nudeći uvid u raznolikost kultura, krajolika i dobara koja su razmjenjivana između civilizacija.

Igra je posveta važnosti kulturne razmjene i utjecaju koji je imala na oblikovanje našeg svijeta.

Izvanredan vizualni dizajn: Pozornost posvećena detaljima u “Putu svile” oduzima dah.

Simboli na kolutima prikazuju različite elemente povezane s Putem svile, od ukrašenih karavana do dragocjenih dragulja i egzotičnih začina. Umjetnički stil je bogat i zamršen, odražavajući ljepotu i raznolikost kultura koje su uspijevale duž rute.

Inovativna mehanika igranja: Otkrijte zagonetne tajne i povijesna čuda koja oživljavaju u ovoj igri s 5 valjaka i 3 reda s 9 isplatnih linija.

Odgovarajući simboli, osim Scatter simbola, trebaju biti na omogućenim isplatnim linijama i susjednim valjcima, počevši od krajnje lijeve strane. Wild trgovac zamjenjuje simbole osim Scatter simbola. Kada se simboli deve i bazara pojave istovremeno na valjcima 1 i 5, pokreće se 10 besplatnih igara sa značajkom Walking Wild.

Tijekom besplatnih igara, trgovac prelazi pustinju kako bi došao do tržnice.

Svako putovanje počinje s lijeve strane i završava kada trgovac dođe do posljednjeg koluta i stigne na tržnicu. Dok se valjci okreću, pripazite na škrinje pune zlata jer svako pojavljivanje na susjednom kolutu daje priliku za dobitak do x50 ukupnog uloga. Alternativno, putovanje se može prekinuti ako trgovac naiđe na pješčanu oluju. Svi dobici ostvareni prije pješčane oluje se zbrajaju. Do 10 besplatnih igara može se ponovno osvojiti tijekom značajke.

Značajka Camel Wild:Simbol deve, koji predstavlja izdržljive teretne životinje koje su igrale ključnu ulogu u operacijama Puta svile, služi kao divlji simbol.Zamjenjuje druge simbole za formiranje dobitnih kombinacija i dodaje element uzbuđenja igri.

Igra rizika: Za igrače koji žele povećati svoje dobitke, igra rizika nudi priliku da udvostruče svoje nagrade.

Ova klasična značajka testira igračevu intuiciju i sposobnost preuzimanja rizika, dopuštajući im da poboljšaju svoje pobjede na uzbudljiv način.

Zaključak: “Silk Road” je više od automat igre; to je kulturno putovanje koje poziva igrače da ponovno prožive čuda drevnog svijeta. Svojim zadivljujućim vizualnim prikazima, tematskim dizajnom i zanimljivim igranjem, Endorphina “Silk Road” nudi jedinstvenu mješavinu zabave i povijesnog poštovanja. Bilo da ste entuzijast u povijesti, tražitelj avanture ili obožavatelj prekrasno dizajniranih igara, “Silk Road” obećava nezaboravno istraživanje prošlosti koje je jednako korisno koliko i prosvjetljujuće. Krenite u ovu virtualnu odiseju danas i doživite čari Puta svile iz prve ruke.