Igre na aparatima

Igre na aparatima

Što su to igre na aparatima u kasinima?

Kockarski svijet se u svojim počecima bazirao na kartama i kockicama. Razvojem tehnologije u kockarski svijet se počinju uvoditi igre na aparatima. U počecima su to bili aparati koji su nudili samo nekoliko igri na sreću. To su prije svega bile igre koje se temelje na prikazu vrtnji različitih stvari. Osoba bi ubacila novac u aparat i pritisnula polugu sa strane te bi igra započela.

Ako se na zaslonu aparata pojavi određena kombinacija igrač dobiva određeni iznos. Igre na aparatima u kasinima se uglavnom igraju za manje iznose nego druge igre u kasinima. Daljnji razvoj tehnologije doveo je i do razvoja aparata u kasinima. Ponuda igri na njima konstantno raste te sami prikaz igri sve bolje izgleda. U pojedinim kasinima postoje aparati na kojima se igra uz pomoć dodira na zaslonu. Jedna od karakteristika kasino aparata je veliki broj bonusa koje igrači mogu osvojiti i zbog toga su veoma popularni u kockarskom svijetu.

Što su to igre na aparatima u igraonicama?

Diljem svijeta postoje igraonice u kojima djeca i odrasli mogu testirati svoje vještine u raznim igrama. Jedne od tih igri su i igre na aparatima. Razlika između igri na aparatima u igraonici i igri na aparatima u kasinima je ta što igre na aparatima u igraonicama ne nude nikakav dobitak. One se isključivo igraju radi zabave i zadovoljstva. No, zajednička stvar im je što se igraju za novac. Naime, i igre u igraonicama korisnici moraju platiti. To relativno mali iznosi od svega nekoliko eura za pojedinu rundu igre.

Najpoznatije igre u igraonicama koje se igraju na aparatima su trkače igre. Igrači mogu u raznim maketama sportskih bolida simulirati vožnju na aparatu. Sličnu popularnost ima i igra u kojoj većinom muškarci testiraju svoju snagu. Riječ je o aparat boksačkoj vreći koju igrači moraju udariti. Nakon udarca na zaslonu aparata prikaže se snaga udarca pojedinog igrača. No, najpopularnija igra na svijetu što se tiče igri iz igraonice, koja je također karakteristična za mnogobrojne kafiće je pikado.

Igre na aparatima u online kasinima

Osim što se igre na aparatima igraju u klasičnim kasinima, one se igraju i u online kasinima. U ovom slučaju riječ je o digitalnim aparatima. Na zaslonu vašeg laptopa, pametnog telefona ili tableta prikazuje se simulirani prikaz aparata. Za igranje igri na aparatima u online kasinima morate imati registrirani korisnički račun. Doživljaj igranja igri na aparatima u online kasinima možda nije jednak doživljaju u klasičnim kasinima, ali iznosi dobitaka i ponuda bonusa je ista.

Većina online kasina svoje igre na sreću grupira u nekoliko skupina i među njima najbrojnija skupina je skupina igri na aparatima. Igre na aparatima koje su najpopularnije među igračima su svakako Book of Ra, Book of Dead i Sizzling hot. Teme igri na aparatima su raznolike, ali uglavnom dominiraju teme voća, mitološke teme, egipatske teme, životinjske teme itd. U online kasinima nudi vam se opcija besplatnog isprobavanja većine igri na aparatima, prije nego počnete igrati za novce.