Poker stars

Poker stars

Poker stars učenje pokera

Poker stars je jedna od najpopularnijih internet stranica na kojoj možete uživati u igranju poker igre. Ova internet stranica je namijenjena svim igračima, onim naprednim i onim koji tek počinju igrati poker. Tu možete pronaći sve važne upute o tome kako pravilno igrati poker. Jedna od najvažnijih stvari koje morate naučiti, a vezana je za poker je jačina pojedinih “ruku”. Pojam ruke u pokeru se odnosi na to koje karte imate u pojedinoj igri. To je važno naučiti kako bi znali kada su vam šanse za dobitkom velike, a kada su male. S tim znanjem ćete znati kada povećati ulog ili kada odustati od trenutnog kruga poker igre. Poker stars na svojoj stranici ima listu “ruku” od najjače prema najslabijoj. Svakako posjetite taj teorijski dio i naučite sve o poker “rukama”. Na ovoj internet stranici moći ćete svoje znanje i vještine igranja pokera testirati protiv jednih od najboljih poker igrača na svijetu.

Poker stars kako igrati poker igru

Sada kada znate koje su najjače “ruke” u pokeru, vrijeme je da naučite kako pravilno igrati poker. Poker stars internet stranica donosi vam detaljan opis pravilnog igranja pokera. Pobjednik pojedine poker igre je onaj igrač koji ima najjaču ruku. Njegov dobitak ovisi o uloženim iznosima njega i drugih igrača koji su sudjelovali u toj poker rundi. Pojedina poker runda uglavnom započinje obveznim ulozima, poznatim kao Big Blind i Small Blind. Nakon što se podijele karte igračima, svaki od njih donosi odluku o daljnjem igranju. Radnje koje igrači mogu poduzeti su Check ( svojevrsno odgađanje odluke o ulaganju), Bet ( ulaganje određenog iznosa), Fold ( odustajanje od trenutne runde poker igre), Call ( praćenje uloga drugog igrača) i Raise ( povećanje uloga). Ovo su najčešće odluke koje igrači mogu donijeti. No, u određenim varijantama poker igre postoje i dodatne odluke koje mogu biti poduzete, a više o njima pročitajte na Poker stars internet stranici.

Poker stars odgovorno igranje

S obzirom na to da je Poker stars ozbiljna internet stranica za igranje online pokera, ona je navela određene smjernice za odgovorno igranje pokera, kako bi njezini klijenti bili što sigurniji i zaštićeniji. Postoje stvari koje ova internet stranica može napraviti za vašu sigurnost, a to je provjera vaše starosti te omogućavanje igračima da si sami postave određene limite igranja. Istovremeno postoje stvari koje možete sami napraviti kako bi si povećali sigurnost igranja. To je postavljanje već spomenutih limita te traženje stručne pomoći oko određenih savjeta i konzultacija. Provjera starosti igrača veoma je bitna jer ona sprječava osobe mlađe od osamnaest godina da igraju online poker. Provjera se vrši uz pomoć kontrole podataka vaše važeće osobne iskaznice. Poker stars svoje oglašavanje ne usmjerava na osobe mlađe od osamnaest godina. Postavljanje određenih limita, poput visine iznosa uloga te igranja određenih poker igri ili turnira, je stvar koju morate sami odrediti s obzirom na svoje afinitete.