Online poker

Online poker

Karakteristike koje ima online poker

S pokerom uživo morate ručno prijaviti svoje dobitke i gubitke. Ovo je lako kad pobjeđujete. U ljudskoj je prirodi da je uvijek mnogo lakše pratiti uspjehe nego neuspjehe. Kad ljudi nisu uspješni, prestaju pratiti. Samo pitajte svakoga tko je ikada bio na dijeti. Uz online poker, vaši se dobici i gubici ne mogu prevariti. Ne možete prikladno zaboraviti ili jednostavno niste raspoloženi za bilježenje svojih izgubljenih sesija.

Mrežni, online pristup omogućiti će vam apsolutno praćenje ukupnog dobitka ili gubitka. Pomoću poker softvera za praćenje možete pokrenuti izvješća za bilo koji raspon datuma koji vam omogućuju da lakše vidite napredak u dobitku / gubitku. Kada je u pitanju poker online, ne možete nekoga pogledati u oči i osjetiti kakve karte u ruci imaju. Za online objave morat ćete se osloniti na obrasce klađenja i vrijeme klađenja.

Mnogi iskusni poker igrači koriste online poker kao alat za obuku. Ovi igrači znaju da, kao i gotovo u svemu ostalo, s ponavljanjem postaješ bolji. S internetom ćete odigrati toliko više igara nego u kasinu, pa se možete vrlo brzo poboljšati.

Kako igrati online poker

Ako tek počinjete igrati po prvi put online poker, trebali biste ići korak po korak. Odolite iskušenju da se prijavite, uplatite novac i prijeđete na najveće uloge za koje mislite da biste trebali igrati. Evo nekoliko koraka i saveta koji vam mogu dati neke smjernice u online poker svijetu. Koje bi vam ime trebalo biti na ekranu? Na vama je da odberete ime pod kojim ćete igrati. Zaslonska imena dolaze u svim oblicima.

Neki koriste svoje pravo ime kao dio svog igračkog imena, dok drugi biraju slova i znakove koji nemaju nikakvog smisla. Neki misle da zaslonsko ime može utjecati na igru. Na primjer, ako imate zaslonsko ime koje sugerira da ste naivan igrač i da volite akciju, ali ste zapravo ‘čvrst’ igrač, to bi vam moglo dati prednost.

Nakon što počnete igrati, ne želite izgubiti novac dok se upoznate sa sučeljem poker klijenta. Trebali biste razmisliti o igranju s niskim ulozima ili čak besplatno dok vam ne bude udobno s navigacijom. Trebali biste eksperimentirati dok ne budete upoznati sa značajkama kao što su call, fold, raise, history hand, prozor za chat, kupovina žetona i rebuy opcije.

Na kojem uređaju igrati online poker

Igranje s vašeg računala razlikuje se od kasina. Morat ćete se pobrinuti da cijelo vrijeme igrate najbolje što možete. Dobro postavljanje računala i okruženje koje će uliti disciplinu u igru ​​dobra su mjesta za početak. Evo nekoliko razloga za postavljanje i igranje na mreži online poker igre.

Možete igrati na mreži pomoću pametnog telefona, iPada ili gotovo bilo kojeg uređaja. No, ako želite igrati na više stolova, htjet ćete koristiti svoje računalo. Trebali biste nastojati imati računalo s velikim monitorom ili čak dvostrukim monitorima kako biste bili sigurni da možete igrati na više stolova bez problema.

Kad igrate online poker, trebali biste se koncentrirati samo na igru. Nemojte surfati internetom dok igrate – ako imate više vremena između, ili dodajte drugi stol ili upotrijebite softver za praćenje pokera za analizu drugih igrača protiv kojih igrate. Većina, ako ne i svi poker klijenti imaju statistiku lobija. Ovdje možete vidjeti sve stolove s ulozima i brojem igrača. Ove statistike mogu vam postati korisne u odabiru najboljih stolova nakon što se ugodno osjećate na internetu.