Online texas holdem poker

Online texas holdem poker

Kako se igra online texas holdem poker

Želite naučiti igrati texas holdem poker? Evo nekoliko savjeta o detaljima igre. Kad dijeljenje završi, vaš protivnik očito može imati bilo što u rasponu karata koji drži u rukama, a vi o tome možete samo nagađati. Ako dođe do dizanja uloga s prve pozicije, to vam već daje neke naznake. Mnogo je manje vjerojatno da imaju 7-30 ili J-20 u svojim kartama nego što je vjerojatno da imaju asove ili kralja.

Što više znate o vašem protivniku, točnije možete odrediti njegove karte u rukama i kako će on odigrati ovu online texas holdem poker igru. Raspon karata igrača u koje je on nesiguran i kada ne bi razmatrao podizanje uloga s prve pozicije, bi vjerojatno izgledao ovako: AA – 99; AKs -ATs; AKo – Ato. Ako imate posla sa igračem koji ima slabije karte, raspon karata bi radije izgledao ovako: AA – 55; AKs -ATs; AKo – ATo; T9s; 98s; 87s.

S ovom procjenom, gledate karte u ruci i postavljate pitanje. Kako bih trebao odigrati i koju kartu ću iskoristiti na temelju svih ovih pretpostavki? Pogledajte kako karte u ruci poput 2-2, koje imate možete iskoristiti igrom protiv manjeg od dva gornja raspona. To je raspona karata koje ima gotovo 40% udjela i zasigurno se isplati igrati na blindovima. Vaša mogućnost igre sa tim kartama vrijedi manje od raspona karata vašeg protivnika, ali call je matematički ispravan. Ako ste na blindu, možemo opravdati call sa pot vjerojatnostima, možete to kasnije opravdati implicitnim koeficijentima. Ovi korisni savjeti zasigurno će vam pomoći kada idući put zaigrate online texas holdem poker.

Razlike koje dijele texas holdem poker uživo i online texas holdem poker

Evo ključnih razlika koje ćete pronaći kada počnete igrati online texas holdem poker. Prva i najočitija razlika je u tome što je za poker uživo potrebna vožnja ili hodanje do najbližeg kasina. Online igra dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, udaljena samo nekoliko koraka. Na mreži možete pronaći igru ​​danju ili noću i prijaviti se iz udobnosti svog doma, spavaće sobe ili koje god prostorije odjeveni u što god želite. Online texas holdem poker je mnogo brža igra od pokera uživo. Na mreži možete igrati mnogo više po satu. U kasinu ćete igrati 30 do 50 ‘hands'(ruku) na sat. Mrežne igre su mnogo brže i možete jednostavno igrati 100 njih na sat. Također možete igrati na više stolova odjednom. Uobičajeno ih je igrati 200 do 400 u sat vremena na mreži jer ćete najvjerojatnije igrati na više stolova odjednom.

Mrežni igrači mnogo su vještiji čak i na nižim razinama. To je posljedica nekoliko faktora. Jedan je veliki broj igara koje online igrači mogu odigrati i vrlo brzo steći vrijedno iskustvo za stolom. Drugi faktor je to što na internetu postoji mnogo “redovnih” igrača, pa ne možete pronaći toliko povremenih igrača kao u kasinu. Kada igrate u kasinu, naći ćete mnogo turista koji rijetko imaju priliku posjetiti kasino i nisu baš iskusni poker igrači, ali samo žele igrati poker u kasinu. Nakon što igrate online, na mreži, vjerojatno ćete iz dana u dan sretati iste igrače. U mrežnom svijetu ti se redovni igrači zovu “Regovi”.

Kako odabrati stranicu za online texas holdem poker igru

Ako nikada prije niste igrali na internetu, morat ćete pronaći i odabrati web lokaciju za početak online texas holdem poker igre. Nisu sve web stranice jednake i htjet ćete odabrati jednu na temelju čimbenika koji su vam važni. Istaknut će vam se neka područja koja biste trebali istražiti pri odabiru web mjesta u koje ćete uložiti svoj novac.

Općenito želite odabrati web mjesto za online texas holdem poker koje ima veliki promet. Glavni razlog je to što postoji velika vjerojatnost da ćete pronaći stolove za koje želite igrati i sa širokim izborom igara. Oprez, poznato je da web stranice s najviše igrača imaju i najvještije igrače. Većina web stranica nudi program nagrađivanja. Ti programi obično imaju razine eskalacije koje vam daju veći postotak što više igrate.

Web stranice također nude poticaje za privlačenje novih igrača. Trebali biste tražiti bonuse za prvi depozit. Web lokacije mogu ponuditi 100% podudaranje za otvaranje računa koji se općenito uvodi postepeno dok igrate. Obično je potrebna ogromna količina igre na nižim razinama kako bi se postiglo potpuno 100% podudaranje za to.