Pokerst

Pokerst

Pokerst uplate i isplate

Pokerst je internet stranica na kojoj se može igrati poker. Ova popularna internet stranica svojim klijentima nudi veliki broj mogućnosti uplata i isplata novca. Da bi mogli izvršiti bilo kakvu uplatu ili isplatu igrači prije svega moraju preuzeti softvera na svoj desktop ili na svoj mobilni uređaj. Preuziman je navedenog softvera je potpuno besplatno. Nakon što to naprave, igrači mogu birati nekoliko opcija depozita. Minimalni depozit je 10 dolara. Osim preko softvera, igrači se mogu ulogirati na svoj račun direktno na Pokerst internet stranici.

U izborniku možete izabrati državu te valutu u kojoj želite obaviti depozit. Preporučuje vam se da pročitate uvjete korištenja prije nego uplatite prvi depozit. Garantirani su vam sigurni depoziti. Također, omogućena vam je opcija brzog depozita, kako bi novac što prije “sjeo” na vaš korisnički račun. Sami si možete regulirati maksimalni iznos depozita koji želite uplatiti. Osim brzog depozita, omogućena vam je opcija i brzog podizanja novca.

Pokerst događaji i forumi

Kvaliteta Pokerst internet stranice uviđa se i u velikoj ponudi događaja. Jedan od najpoznatijih događaja koje organizira ova internet stranica je Live Poker. Jedni od najpoznatijih Live Poker događaja su European Poker Tour, Asian Pacific Poker Tour, Brazilian Series of Poker, itd. Osim ovih događaja, popularne su i Live Poker Rooms. Trenutno su aktualne Pokerstars Live Manila i Pokerstars Live London. Uz Live Poker događaje, Pokerst organizira i online poker turnire. Broj turnira je veliki, a neki od njih su Spring Championship of Online Poker, Spin and Go max, Knockout Poker Tournament, Neymar Jr Kick off itd.

Kako bi igrači bili pravovremeno informirani o svim trenutnim i budućim događajima, ova internet stranica ima vlastiti blog. Blog se redovito ažurira. Uz blog, postoji i forum za registrirane igrače. Na tom forumu igrači mogu iznositi svoje komentare i kritike o svim aspektima ove internet stranice. Da bi mogli ostaviti komentar na forumu, morate biti ulogirani na svoj korisnički račun.

Pokerst tv i podcast

Ponuda Pokerst internet stranice obogaćena je i vlastitim tv programom i podcastom. Tv sadržaj dostupan je na YouTube računu Pokersta. Tv program je osmišljen na način da se prenose poker turniri i ostali poker sadržaja u realnom vremenu. Video sadržaj je grupiran u skupine prema zajedničkoj temi prikaza. Na taj način, klijenti mogu lakše doći do video sadržaja koji ih zanima. Na tv-u postoji i opcija “Community” gdje Pokerst obavlja interakciju sa svojim klijentima i korisnicima.

Tv program je osnovan 2006. godine i od tada ima preko 600 milijuna pregleda. Postoji nekoliko kanala ovog tv-a. To su brazilski, francuski, španjolski i britanski kanal. Uz tv program postoji i podcast program. U podcastu se svakog tjedna ugošćuju razni gosti iz poker svijeta. Cilj podcasta je svijet pokera približiti “običnim” igračima pokera. Na taj način oni mogu dodatno naučiti sve o pokeru što ih zanima i što će im omogućiti da budu bolji igrači.